The Sewing Room

Geļnspireerd door de 'vintage' trend zijn Annasita en Charo B spontaan begonnen met The Sewing Room, een eigenwijs ontwerpers collectief en een mobiel naai atelier waar ter plekke wordt 'gecustomized', dat beschikt over die fijngevoelige neus voor origineel maar vooral ook draagbaar design.

Over design hoef je helemaal niet moeilijk te doen. The Sewing Room gebruikt bestaande kleding als drager voor hun ontwerpen, dus ook met een simpel wit T-shirt, en wat verbeelding, is een persoonlijk vormgegeven creatie zo gemaakt. The Sewing Room werkt ook samen met diverse kunstenaars uit verschillende disciplines. Intimiteit, simpelheid, persoonlijkheid en 'je eigen ding doen' zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Wat begonnen is als een kleinschalig initiatief heeft zich ontwikkeld tot een breder platform. In samenwerking met gerenommeerde labels is The Sewing Room bezig met het ontwikkelen van kleine, unieke collecties. The Sewing Room richt zich ook op interieur vormgeving en styling.
The Sewing Room blijft 'on the cutting edge' en pleit voor het image dat The Sewing Room wil hebben: origineel, draag -en betaalbaar design voor een ieder die er oog voor heeft.
Mobiel Naaiatelier The Sewing Room is als mobiel
naaiatelier/live performance in te huren voor promoties, workshops,
openingen, festivals, feesten en clubavonden.
Offerte op aanvraag:
info@thesewingroom.tk
Annasita +31624770678
Charo B +31624999799

© AnnaSita 2006